ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τηλεφώνησε στον Παπασταθόπουλο ο Μουρίνιο!

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Παπασταθόπουλος (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε τηλεφώνημα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα τηλεφώνημα είναι ικανό ν' αλλάξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όχι όμως και τη χώρα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, έκανε τηλεφώνημα στον διεθνή αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η γερμανική ιστοσελίδα "sport.de", που επικαλείται πηγές πληροφορίες από το "Funke Sport", αποκάλυψε ότι η Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει προβάδισμα από την Αρσεναλ στην διεκδίκηση του Έλληνα σέντερ μπακ, σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής επικοινώνησε προσωπικά με τον 29χρονο, ώστε να του ζητήσει να φορέσει την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Sokratis έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Ντόρτμουντ, αλλά δεν προτίθεται να το εξαντλήσει και θα πουληθεί. Έχει κλείσει ο κύκλος του στη Μπορούσια και έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα, διεκδικώντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική διαδρομή του.

Η Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει αποφασίσει την πώλησή του, προκειμένου να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της. Ο Παπασταθόπουλος που φοράει από το 2013 την φανέλα της, προερχόμενος από τη Βέρντερ Βρέμης, επίσης θέλει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Ο ίδιος, πάντως, αρκείται να λέει ότι "η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν", όπως τόνισε μετά την φιλική ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC στην Καλιφόρνια, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια. Στο φιλικό, αγωνίστηκε για 73 λεπτά και έγινε αλλαγή, με τον Σέρχιο Γκόμες να περνάει στη θέση για τα εναπομείναντα λεπτά.

AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ