ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλουν "μπαμ" με Ρούνεϊ οι Κινέζοι!

Θέλουν "μπαμ" με Ρούνεϊ οι Κινέζοι!

Η Κίνα φιλοδοξεί να γίνει υπερδύναμη στο ποδόσφαιρο και ευελπιστεί να το πετύχει φέρνοντάς παίκτες παγκοσμίας κλάσης στο πρωτάθλημα της χώρας. Νο 1 στόχος ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun", ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο παίκτης που επιθυμούν να φέρουν στην πατρίδα τους οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κίνας, ώστε μέσω του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας το πρωτάθλημα να αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό για παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Το γεγονος πως ο Ρούνεϊ δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φυσικά ένα μεγάλο εμπόδιο που χρειάζεται να υπερπηδήσουν, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας να έχει πάντως βαλει στα ταμεία της πάνω από 830.000.000 λίρες από τηλεοπτικά συμβόλαια.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο πρώην προπονητής του Ρούνεϊ στην εθνική Αγγλίας, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, εργάζεται ήδη στην Κίνα ως αφεντικό στη Σανγκάη, ενώ σημειώνεται πως ο εκπρόσωποι του 30χρονου φορ μελετούν προσεκτικα όλες τις επιλογές του ενόψει του νέου βήματος στην καριέρα του.

Μέχρι στιγμής η κινεζική κυβέρνηση έχει καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος, καθώς έχουν ήδη αγωνιστεί σε αυτό οι Ρομπίνιο, Ντεμπά Μπα, Μομό Σισοκό και Τιμ Κέιχιλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ