ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει "πακέτο" Ρούνεϊ-Νάνι η Παρί

Θέλει "πακέτο" Ρούνεϊ-Νάνι η Παρί

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται πεπεισμένη πως θα κάνει δικό της τον Γουέιν Ρούνεϊ έναντι 25.000.000 λιρών και θέλει να φέρει μαζί του στο "Παρκ Ντε Πρενς" και τον Νάνι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Ρούνεϊ είναι κλεισμένος. Ανακοινώνω από αξιόπιστες πηγές ότι θα είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην σύμβουλος του γαλλικού συλλόγου, Μισέλ Μουλέν (κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή) με την αγγλική "Sun" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Παρί θα αποκτήσει τις υπηρεσίες του παίκτη καταβάλλοντας το ποσό των 25 εκ.λιρών.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως η πανίσχυρη οικονομικά διοίκηση των Παιριζιάνων δεν θα αρκεστεί μόνο στο deal με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άγγλο φορ αλλα θα ανεβάσει την προσφορά της στις 40 εκ.λίρες για να προσθέσει στον γαλαξία αστεριών του Κάρλο Αντσελότι και τον Νάνι.

Σημειώνεται ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους χωρίς να είναι πάντως μέσα στις προθέσεις της διοίκησης να τον καλέσει για πρόωρη ανανέωση, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Πορτογάλο διεθνή του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ