ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Ράμος και Νάβας για να δώσει τον Ντε Χέα

Θέλει Ράμος και Νάβας για να δώσει τον Ντε Χέα

Σύμφωνα με τη "Marca", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Σέρχιο Ράμος και τον Κέιλορ Νάβας προκειμένου να συναινέσει σε μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μετακίνηση του Ίκερ Κασίγιας στην Πόρτο έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης, που ψάχνει για έναν καλό και αξιόπιστο τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο εκλεκτός της "βασίλισσας", που θέλει να επαναπατρίσει τον Ισπανό τερματοφύλακα και να του δώσει τα γάντια του βασικού γκολκίπερ. Εντούτοις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιώνει συγκεκριμένα πράγματα σύμφωνα με τη "Marca".

Όπως αναφέρει, οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να φέρουν στο "Ολντ Τράφορντ" τον Σέρχιο Ράμος για να θωρακίσει την άμυνα και τον Κέιλορ Νάβας ως τερματοφύλακα, ώστε να παραχωρήσουν τον 24χρονο πορτιέρε.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν ξέρει ακόμα αν ο Ντε Χέα θα μπει στο αεροπλάνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την pre-season tour της ομάδας, με τις πιθανότητες αυτή την στιγμή να είναι λιγότερες στο να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από 'κει και πέρα, οι Μαδριλένοι κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις όπως του Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ, για τον οποίο η καταλανική ομάδα αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 10.000.000 ευρώ, με τη Ρεάλ να ευελπιστεί ότι μπορεί να τον κλείσει με 6-8.000.000 ευρώ.

Να αναφερθεί πως ο Κέιλορ Νάβας έχει ακουστεί και για τη Ρόμα, γεγονός που φανερώνει ότι υπάρχει κινητικότητα γύρω από το όνομά του και αρκετά σενάρια τον φέρνουν εκτός των "μπλάνκος".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ