ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Μπενζεμά ο Φαν Χάαλ

Θέλει Μπενζεμά ο Φαν Χάαλ
Μπενζεμά 2014 GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει φορ πρώτης γραμμής και ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λουίς Φαν Χάαλ. Διαβάστε πόσα έχει σκοπό να δώσει ο Ολλανδός.

Την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ σφράγισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Premier League.

Οι κόκκινοι διάβολοι τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία των προκριματικών, όμως φαντάζει δύσκολο να μείνουν εκτός της φάσης των ομίλων.

Έτσι, ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και αυτή του φορ τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Φαλκάο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, ενώ ο Φαν Πέρσι ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και γι αυτό είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά έχει μπει στο... κάδρο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ έχει σκοπό να προσφέρει μέχρι και 45 εκ. ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δοθεί και ως αντάλλαγμα ο Τσιτσαρίτο που ούτως ή άλλως αγωνίστηκε ως δανεικός στην "βασίλισσα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ