ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Καβάνι, δίνει Ντι Μαρία στην Παρί η Γιουνάιτεντ

Θέλει Καβάνι, δίνει Ντι Μαρία στην Παρί η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την "Sunday Star", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν και παραχωρεί με την μορφή ανταλλαγής τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Δεν θέλει τον Άνχελ Ντι Μαρία και κάνει ό,τι μπορεί για να τον παραχωρήσει. Βέβαια, δεν επιθυμεί να τον δώσει ούτε στη Μπαρτσελόνα, ούτε στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά το σίγουρο είναι πως δύσκολα θα βρίσκεται ο Αργεντινός στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αποκαλύπτει η "Sunday Star", οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον διεθνή αριστερό εξτρέμ στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να φέρουν στο "Ολντ Τράφορντ" τον Έντινσον Καβάνι και να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Δεν είναι και το πιο συχνό γεγονός να ανταλλάσσονται παίκτες από το "πάνω ράφι" στην διεθνή ποδοσφαιρική αγορά. Το είδαμε με τους Σάμουελ Ετό και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, όπως και με τους Γουίλιαμ Γκαλάς και Άσλεϊ Κόουλ μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Όπως και να 'χει, ούτε ο Καβάνι περνάει καλά στην Παρί, όντας στην σκιά του Ζλάταν, ούτε ο Ντι Μαρία με το να μην υπολογίζεται από τον Λουίς Φαν Χαάλ. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από το "Νησί".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ