ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Ιμπραχίμοβιτς στο Δελχί ο Τζαμπρότα

Θέλει Ιμπραχίμοβιτς στο Δελχί ο Τζαμπρότα

Ο τεχνικός της Delhi Dymanos, Τζανλούκα Τζαμπρότα, παραδέχθηκε ότι θέλει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην ομάδα του και θα κάνει τα πάντα να φέρει στην Ινδία στο τέλος της καριέρας του.

Μπορεί να έχει απορρίψει προτάσεις από την Κίνα και να ανήκει πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι προτάσεις συνεχίζουν να φθάνουν στον 35χρονο Σουηδό επιθετικό, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τεχνικός της Delhi Dymanos, Τζανλούκα Τζαμπρότα, υποστήριξε ότι θα κάνει τα πάντα να τον φέρει στην πρωτεύουσα της Ινδίας.

"Ξέρω τι σημαίνει για την Ινδία ο Ιμπραχίμοβιτς. Νομίζω ότι θα θέλει να έρθει για να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να τον πείσω για να παίξει στην Delhi Dymanos", υποστήριξε ο Τζανλούκα Τζαμπρότα στην εφημερίδα, "Indian Express".

Βέβαια, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να κάνει χρήση της οψιόν επέκτασης της συνεργασίας της με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γι' ακόμη μία σεζόν αλλά να του προτείνει μία επιπλέον ώστε φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι τα 38. Οπότε, μάλλον, δεν εξαρτάται από την Delhi Dymanos και τον Τζαμπρότα...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ