ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει 5η και 6η νίκη επί της Λίβερπουλ ο Φαν Χάαλ

Θέλει 5η και 6η νίκη επί της Λίβερπουλ ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ χαρακτήρισε σημαντικότερες από κάθε αλλη φορά τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ στο Europa League από τη στιγμή που η διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί το μοναδικό μεγάλο στόχο που τους έχει απομείνει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 4 σερί νίκες επί της Λίβερπουλ από τότε που ο Λουίς Φαν Χάαλ ανέλαβε στον πάγκο της και σε περίπτωση που κάνει το "5 στα 5" γράφει ιστορία καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ στο παρελθόν τόσες συνεχόμενες φορές τη μεγάλη αντίπαλό της.

Η ευκαιρία που θα έχει να το κάνει είναι το βράδυ της Πέμπτης όταν "κόκκινοι" και "κόκκινοι διάβολοι" θα αναμετρηθούν στο "Anfield" στην πρώτη ευρωπαϊκή κόντρα της ιστορίας τους (πρώτο ματς για τους "16" του Europa League), με τον Φαν Χάαν να σημειώνει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

"Είναι παράξενο που έχουμε νικήσει τόσες φορές τη Λίβερπουλ αλλά είναι καλό για μένα αφού όταν νικάμε ομάδες όπως η Λίβερπουλ μεγαλώνει η εκτίμηση των φιλάθλων προς το πρόσωπό μου.

Ελπίζω να τους νικήσουμε για 5η και 6 φορά, όχι για μένα κυρίως αλλά για τους φιλάθλους μας. Σε περίπτωση μάλιστα που πετύχουμε την πέμπτη σερί νίκη θα μπω στα βιβλία της ιστορίας", δήλωσε αρχικά για το σπουδαίο ματς ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

Θέλει 5η και 6η νίκη επί της Λίβερπουλ ο Φαν Χάαλ

"Χρειάζεται να νικήσεις, τα ματς αυτά θυμίζουν αγώνες Κυπέλλου. Το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ είναι πάντα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ιστορικό και τώρα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία επειδή και οι δύο ομάδες μάχονται για μία θέση στο Champions League.

Όταν παίζεις στο Europa League, το πιθανότερο είναι να παίξεις με ομάδες από άλλες χώρες. Τώρα όμως παίζουμε με τις ίδιες ομάδες που συναντάμε στην Premier League και αυτό δείχνει πόσο δυνατό είναι το αγγλικό πρωτάθλημα".

Επιπλέον, ο Φαν Χάαλ δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει το... καρφί τους προς τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι "σνομπάρουν" τη διοργάνωση. "Παρατήρησα ότι εδώ στην Αγγλία αντιμετωπίζετε με αρνητισμό το Europa League, όμως απέναντι στη Μίντιλαντ είχαμε 58.000 κόσμο στο γήπεδο.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμούν το θεσμό. Νομίζω ότι απέναντι στη Λίβερπουλ θα έχουμε 75.000 φιλάθλους στις εξέδρες και νομίζω ότι έχει sold out και η Λίβερπουλ. Τα ματς αυτά είναι πολύ σημαντικά για τις δύο ομάδες και τους φίλους τους".

Πόσο Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είσαι; Πάρε μέρος στο Quiz!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ