ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέο δημοσίευμα συνδέει τον Νεϊμάρ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λουί Φαν Χάαλ να φέρεται έτοιμος να δαπανήσει ένα περίπου 200 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο Λουί Φαν Χάαλ έχει ακούσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και θέλει να διορθώσει ορισμένα πράγματα στην ομάδα του. Για να το καταφέρει αυτό η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Σύμφωνα με τη "Star" ο Ολλανδός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του ένα μπάτζετ ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών για να κάνει τις μεταγραφές που επιθυμεί.

Ο Φαν Χάαλ φαίνεται ωστόσο αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφή. Ποια θα είναι αυτή; Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να φέρει στην Αγγλία τον Νεϊμάρ.

Μάλιστα, για να το κάνει αυτό είναι διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. περίπου 145 εκατομμύρια λίρες) ώστε να πετύχει το σκοπό του. Άλλωστε, η αδυναμία του στον άσο της Μπαρτσελόνα είναι γνωστή.

Ο Νεϊμάρ με δηλώσεις του τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε παραδεχτεί την ύπαρξη επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές χωρίς ωστόσο να κατατεθεί επίσημη πρόταση. Εάν αληθεύουν όμως το δημοσίευμα της "Star" αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγε όχι σε μία μεγάλη πρόταση για κάποιο από τα αστέρια της αφού θέλει να ισοσκελίσει τα οικονομικά της. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει: "Η οικονομική κατάσταση στο σύλλογο δεν είναι καλή και ο πρόεδρος πρέπει είτε να πουλήσει κάποιον παίκτες ή περιουσιακά στοιχεία. Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι το πρώτο".

Το τι θα γίνει τελικά με το φλερτ των "κόκκινων διαβόλων" με τον Νεϊμάρ μάλλον αναμένεται να το μάθουμε σύντομα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ