ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέλος εποχής (;) για Κάρικ

Τέλος εποχής (;) για Κάρικ
© EMPICS SPORT

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μάικλ Κάρικ θα αποχωρήσει απ' τη δράση σε περίπτωση που δεν του προταθεί νέο συμβόλαιο απ' τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολύ κοντά στο "αντίο" βρίσκεται ο Μάικλ Κάρικ. Σύμφωνα με την " Daily Mail", ο εκ των αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει απ' τη δράση σε περίπτωση που δεν του προταθεί νέο συμβόλαιο απ' τους διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Ο 35χρονος χαφ, ύστερα απ' την κατάκτηση του League Cup, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου κι αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει, προς το παρόν, κάποια συζήτηση με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας και συγκεκριμένα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Δεν έχω μιλήσει πολύ μαζί του. Προφανώς, αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θεωρώ πως υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελα να παίξω, σε περίπτωση που αποχωρήσω απ' την ομάδα. Έχω περάσει πολλά χρόνια εδώ και δεν νομίζω πως θα πάω κάπου αλλού", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κάρικ βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ' το 2006, όταν αποκτήθηκε έναντι 22.000.000 ευρώ απ' την Τότεναμ κι έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, ένα FA Cup, δύο League Cup, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Την εφετινή σεζόν μετράει ένα γκολ και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει 23 τέρματα και 36 ασίστ σε 448 παιχνίδια με τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ