ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τελεσίγραφο Μουρίνιο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τελεσίγραφο Μουρίνιο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίζεται ως ο "εκλεκτός" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για διάδοχος του Λουίς Φαν Χάαλ, όμως σύμφωνα με την "Guardian" έχει δώσει... deadline στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου προκειμένου να υπογράψει. Ποιες είναι οι τρεις εναλλακτικές του Πορτογάλου.

Παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να τον διώξει για δεύτερη φορά μεσούσης της σεζόν από τον πάγκο της Τσέλσι (η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2007) και οι φήμες στο Νησί θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του για να πάρει τη σκυτάλη από τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Όσο όμως ο Ολλανδός τεχνικός παραμένει στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" ουδείς είναι σε θέση να "βάλει το χέρι του στη φωτιά" για το "γάμο" του Μουρίνιο με τη Γιουνάιτεντ και μάλιστα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Guardian" ο σύλλογος του Μάντσεστερ θα πρέπει να... βιαστεί αν δεν θέλει να ναυαγήσει το deal.

Τελεσίγραφο Μουρίνιο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως ο Μουρίνιο έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ πως είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν οπότε και θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όχι όμως παραπάνω...

Σε περίπτωση δηλαδή που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ καθυστερήσει να πάρει απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Φαν Χάαλ και δεν ανάψει αμέσως "πράσινο φως" για τον ερχομό Μουρίνιο στο "Old Trafford", ο 53χρονος Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει πως θα κοιτάξει και άλλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τελεσίγραφο Μουρίνιο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα "Express", αυτή τη στιγμή τρεις είναι οι ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να καταλήξει ο Μουρίνιο το καλοκαίρι του 2016 σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ: η (πρώην ομάδα του) Ίντερ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρόμα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ