ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ταξίδι στη Βαρκελώνη για να κλείσει Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Ταξίδι στη Βαρκελώνη για να κλείσει Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να τελειώσει τη μετεγγραφή του Πέδρο. Ταξίδι του Εντ Γουντγουάρντ στην Βαρκελώνη για συνάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Αν ευσταθεί το ρεπορτάζ της καταλανικής "Sport", τότε η μετεγγραφή του Πέδρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Σύμφωνα με δημοσίευμά της, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των "κόκκινων διαβόλων", Εντ Γουντγουάρντ, ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για να συναντηθεί με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Στόχος να επιτευχθεί το deal.

Η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να κλείσει τη μετεγγραφή στα 25.000.000 ευρώ, αλλά η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει 30.000.000 ευρώ, όσα είναι και η ρήτρα του. Λογικά μπορεί να κλείσει θετικά η περίπτωση κάπου στη μέση.

Ο Πέδρο πέρυσι ξεκίνησε 15 φορές στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι πίσω από Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ, επομένως ξέρει ότι δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, γι' αυτό και έχει αποδεχτεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει στους "μπλαουγκράνα".

Ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ" και γι' αυτό περιμένει πως και πως να δώσουν οι δυο ομάδες τα χέρια και ο διεθνής Ισπανός μέσος να καταλήξει στην δική του ομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ