ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα πέντε μεγάλα φετινά στοιχήματα της Γιουνάιτεντ

Τα πέντε μεγάλα φετινά στοιχήματα της Γιουνάιτεντ
© AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά την διετή ανομβρία και καλείται να βρει λύση σε μια σειρά από ζητήματα. Διαβάστε ποια είναι τα φετινά στοιχήματα των "κόκκινων διαβόλων".

Δυο χρόνια μακριά από τους τίτλους θεωρούνται αρκετά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη μετά-Φέργκιουσον εποχή ψάχνει τα πατήματά της και μια νέα ταυτότητα που θα την διατηρήσει στην ελίτ και θα την επαναφέρει σε τροχιά κορυφής.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πέρυσι κατάφερε να έχει μια ομάδα σαφώς πιο ανταγωνιστική σε σχέση με αυτή του Ντέιβιντ Μόγιες, όμως και πάλι το κοντέρ έγραψε... μηδέν τρόπαια. Φέτος, ο Ολλανδός προπονητής έχει πάλι αρκετά εκατομμύρια διαθέσιμα και ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την ισχυροποίηση του ρόστερ των "κόκκινων διαβόλων".

Εντούτοις, έχει να λύσει αρκετά ζητήματα φέτος και υπάρχουν πέντε μεγάλα στοιχήματα, τα οποία πρέπει να κερδίσει. Αν τα καταφέρει, τότε είναι δεδομένο πως η Γιουνάιτεντ θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την φετινή σεζόν. Αρκεί βέβαια να μπορέσει να λύσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και είναι τουλάχιστον πέντε, όπως τις παρουσιάζει η "Telegraph".

Πρώτο στοίχημα: Συγκέντρωση του Νταβίντ Ντε Χέα

Ήθελε να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι και να πάρει την θέση του Ίκερ Κασίγιας. Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ήταν κοντά οι δυο πλευρές στο deal, αλλά τελικά έμεινε στη Γιουνάιτεντ, γεγονός που δεν φαίνεται να τον έχει ικανοποιήσει, αφού επιθυμούσε τον επαναπατρισμό του. Ο Λουίς Φαν Χάαλ πρέπει να βρει ένα τρόπο να βάλει στο μυαλό του Ντε Χέα ότι το μέλλον του είναι στο "Ολντ Τράφορντ" και ποντάρει πολλά πάνω του.

Τα πέντε μεγάλα φετινά στοιχήματα της Γιουνάιτεντ

Δεύτερο στοίχημα: Αντικατάσταση του Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν "βγήκε" στη Γιουνάιτεντ και ο Αργεντινός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν μόλις ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή του στο Μάντσεστερ. Πάντως, ο Φαν Χάαλ πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη εκείνο που θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω και να προσφέρει όσα δεν κατάφερε ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πέντε μεγάλα φετινά στοιχήματα της Γιουνάιτεντ

Τρίτο στοίχημα: Θωράκιση της άμυνας

Η Γιουνάιτεντ θέλησε φέτος να αποκτήσει έναν ογκόλιθο στην άμυνα, με τον Ματς Χούμελς να αποτελεί τον πρώτο στόχο, ενώ κινήθηκε και για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος όμως παρέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020. Εν ολίγοις, δεν τα κατάφερε στο κομμάτι αυτό. Ο Φαν Χάαλ ποντάρει φέτος στον Μπλιντ για τα μετόπισθεν, ενώ το ζήτημα που προέκυψε με τον Μάρκος Ρόχο και τη μη ανανέωση του διαβατηρίου του που δεν του επέτρεψε να μην ακολουθήσει την αποστολή στην περιοδεία της, παραμένοντας στην Αργεντινή, δημιούργησε προβληματισμό. Η άμυνα ήταν μεγάλο ζήτημα πέρυσι για τους "κόκκινους διαβόλους" και φέτος θέλουν να το λύσουν.

Τα πέντε μεγάλα φετινά στοιχήματα της Γιουνάιτεντ

Τέταρτο στοίχημα: Παραγωγικότητα του Ρούνεϊ

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έφυγε για την Φενέρμπαχτσε, ο Ραδαμέλ Φαλκάο πήγε στην Τσέλσι και ο Φαν Χάαλ ποντάρει πολλά στον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος φέτος θα είναι στην γραμμή κρούσης της Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός προπονητής έχει αποφασίσει να τον βάλει στην κορυφή της επίθεσης, ελπίζοντας πως θα επανέλθει στα παλαιά στάνταρ του αναφορικά με το σκοράρισμα. Βέβαια, ως τώρα έχει ένα γκολ σε τέσσερα φιλικά, όμως ο 29χρονος Άγγλος στράικερ έχει τον τρόπο του.

CHICAGO, IL - JULY 29:  Wayne Rooney of Manchester United finds the going tough as he is marked by Lucas of Paris Saint-Germain during the International Champions Cup match between Manchester United and Paris Saint-Germain at Soldier Field on July 29, 2015 in Chicago, Illinois.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)
CHICAGO, IL - JULY 29: Wayne Rooney of Manchester United finds the going tough as he is marked by Lucas of Paris Saint-Germain during the International Champions Cup match between Manchester United and Paris Saint-Germain at Soldier Field on July 29, 2015 in Chicago, Illinois. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images) GETTY IMAGES

Πέμπτο στοίχημα: Φυσική κατάσταση του Σβαϊνστάιγκερ

Ως τώρα ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έχει αγωνιστεί σε τρία 45λεπτα στο tour της Γιουνάιτεντ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στις 8 Αυγούστου στο πρώτο ματς με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα. Δύσκολα θα έχει προλάβει, αλλά παλεύει να ανεβάσει "στροφές" και να βοηθήσει όσο πιστεύουν όλοι στην ομάδα του, γι' αυτό άλλωστε επένδυσαν στα προσόντα και στην εμπειρία του. Ο διεθνής Γερμανός κεντρικός μέσος, αν είναι καλά, μπορεί να κάνει την διαφορά.

epa04856099 Manchester United's German midfielder Bastian Schweinsteiger (R) and San Jose Earthquake midfielder Mathieu Coutadeur (L) in action during the International Champions Cup friendly soccer match between Manchester United versus the San Jose Earthquakes at Avaya Stadium in San Jose, California, USA, 21 July 2015.  EPA/JOHN G. MABANGLO
epa04856099 Manchester United's German midfielder Bastian Schweinsteiger (R) and San Jose Earthquake midfielder Mathieu Coutadeur (L) in action during the International Champions Cup friendly soccer match between Manchester United versus the San Jose Earthquakes at Avaya Stadium in San Jose, California, USA, 21 July 2015. EPA/JOHN G. MABANGLO EPA
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ