ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα έβαλε με τους εχθρούς της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Τα έβαλε με τους εχθρούς της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

"Καρφιά" προς τους εχθρούς της Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Europa League.

Στους εχθρούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ύστερα απ' την επικράτηση της ομάδας του (1-0) απέναντι στη Ροστόβ και την πρόκριση στους "8" του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν αρκετούς εχθρούς, οι οποίοι δεν θέλουν το καλό του συλλόγου: "Έχουμε αρκετούς εχθρούς. Λογικά, υποστήριζαν τη Ροστόβ κι όχι εμάς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ήταν δύσκολο που παίξαμε τη Δευτέρα (13/3) με δέκα παίκτες. Επίσης, ήταν δύσκολο να ξαναπαίξουμε σήμερα (16/3). Είναι δύσκολο όταν αγωνιζόμαστε στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή. Έχουμε αρκετούς εχθρούς, αλλά οι παίκτες μου είναι φανταστικοί.

Σίγουρα κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Σωστά, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, αλλά πολλά πράγματα είναι εναντίον μας και πρέπει να παλεύουμε.

Τα παιδιά είναι απίστευτα. Βέβαια, ίσως χάσουμε το ματς της Κυριακής με την Μίντλεσμπρο (19/3), αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ