ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Συζητήσεις για να ανανεώσει ο Ντε Χέα

File photo dated 15-03-2015 of Manchester United goalkeeper David De Gea. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday September 3, 2015. David de Gea has been backed to remain professional as he continues his Manchester United career. See PA story SOCCER Man Utd. Photo credit should read Jon Buckle/PA Wire
Ντε Χέα PA

Ο Ζόρζε Μέντες μίλησε με τον Λουίς Φαν Χάαλ με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίδ Ντε Χέα. Τρελά λεφτά δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Ισπανό.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το γυαλί έχει ραγίσει και δύσκολα θα ξανακολλήσει, ήρθε σειρά δημοσιευμάτων από την Αγγλία για να φέρει το έργο... τούμπα. Ο φευγάτος Ντε Χέα φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φυσικά με το αζημίωτο.

Όπου "αζημίωτο" βάλτε 14.000.000 ευρώ το χρόνο! Τόσα είναι τα χρήματα που ζήτησε ο μάνατζερ του παίκτη (Ζόρζε Μέντες) στη συνάντηση που είχε με τον Λουίς Φαν Χάαλ και μέλη της διοίκησης και στην Γιουνάιτεντ δεν είναι αρνητικοί.

Από την πλευρά του ο παίκτης θέλει να είναι σε φουλ φόρμα ενόψει του EURO 2016, αφού ο ανταγωνισμός με τον Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια είναι μεγάλος.

Για να δούμε λοιπόν αν θα γίνει τελικά η ανατροπή και ο νεαρός Ισπανός παραμείνει για φέτος τουλάχιστον παίκτης των "κόκκινων διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ