ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Συνεχίζονται τα αρνητικά ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνεχίζονται τα αρνητικά ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άλλη μια ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουί φαν Χάαλ, καταγράφοντας ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ στην, ήδη, κάκιστη "συλλογή" των "κόκκινων διαβόλων" από τη μέρα της αποχώρησης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Από τη μέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγιες και ο Λουί φαν Χάαλ έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν αρνητική ιστορία στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Μόγιες κατάφερε να καταγράψει 12 αρνητικά ρεκόρ (2013-14) συμπεριλαμβανομένης και τις τρίτης μικρότερης θητείας προπονητή με 10 μήνες αλλά και φυσικά την πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, στην Premier League, που τερματίζει εκτός της πρώτης τριάδας.

Στα βήματα του Σκωτσέζου φαίνεται πως βαδίζει ο Λουίς φαν Χάαλ καθώς είναι, σχεδόν, 9 μήνες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει 5 αρνητικά ρεκόρ στην, κατά γενική ομολογία, κακή πορεία της ομάδας.

Το πιο πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ που έκανε ήταν στην, εκτός έδρας, αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ την Κυριακή (6/3) όταν και ηττήθηκε με 0-1 στο "Hawthorns". Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο είχε να συμβεί εδώ και 32 χρόνια και τη σεζόν 1984 όταν και ηττήθηκε με 0-2. Το συμβόλαιο του φαν Χάαλ διαρκεί μέχρι το 2018 και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να το εξαντλήσει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ