ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Συγκλονιστικό βίντεο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ιμπραχίμοβιτς

Συγκλονιστικό βίντεο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ιμπραχίμοβιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοίμασε ένα βίντεο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον Σουηδό να δηλώνει έτοιμος να τελειώσει αυτό που άρχισε πέρσι με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Η παραμονή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο τέλος της προηγούμενης σεζόν φάνταζε σχεδόν αδύνατη. Μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο) στο ματς με την Άντερλεχτ στις 21 Απριλίου έμοιαζε να τελειώνει την καριέρα του.

Μπορεί να βαδίζει ολοταχώς για τα 36 του χρόνια (σ.σ. τα κλείνει τον ερχόμενο Οκτώβριο), ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός απέδειξε ότι δεν θέλει ακόμα να αποσυρθεί.

Δίνοντας τη δική του μάχη με το χρόνο είναι έτοιμος να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον εμπιστεύεται και πάλι. Όλη αυτή η μάχη του για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και η επιστροφή στο "Όλντ Τράφορντ" αποτυπώνονται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

"Οι προκλήσεις δεν είναι τίποτα καινούριο. Τις αντιμετώπισα σε όλη μου τη ζωή. Είπαν ότι τελείωσα. Ότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Ότι δεν έχω ακόμα την "πείνα". Όχι, εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω και κανένας άλλος. Το να τα παρατήσω ποτέ δεν ήταν επιλογή. Δούλεψα σκληρά με το σώμα μου και αισθάνομαι δυνατός. Δυνατός, για να βάλω αυτή τη φανέλα ακόμα μία φορά. Ήρθε η ώρα να τελειώσω αυτό που άρχισα. Το ταξίδι συνεχίζεται" ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Δείτε το βίντεο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

@iamzlatanibrahimovic: "It's time to finish what I started." #TheJourneyContinues #MUFC

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ