ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Συγγνώμη" από Φαν Χάαλ και φήμες για παραίτηση!

"Συγγνώμη" από Φαν Χάαλ και φήμες για παραίτηση!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ απολογήθηκε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κάκιστη εικόνα των "κόκκινων διαβόλων" και τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πρόθεσή του να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Η εκτός έδρας νίκη επί της Λίβερπουλ (1-0 με γκολ του Ρούνεϊ) έδωσε το "φιλί της ζωής" στον Λουίς Φαν Χάαλ όμως η γκρίνια δεν άργησε πολύ να επιστρέψει στο "Old Trafford" καθώς το 0-1 από τη Σαουθάμπτον το απόγευμα του Σαββάτου έφερε και πάλι τον Ολλανδό με την πλάτη στον τοίχο και τους οπαδούς έτοιμους να "πυροβολήσουν"... εναντίον του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αγγλικά ΜΜΕ, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες πλέον το ενδεχόμενο να ανοίξει μόνος του την πόρτα της εξόδου, βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση.

"Συγγνώμη" από Φαν Χάαλ και φήμες για παραίτηση!

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των οπαδών. Έχουν -ή είχαν- μεγάλες προσδοκίες από μένα και δεν μπορώ να τις εκπληρώσω, γεγονός που με δυσαρεστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, με αποτέλεσμα να φουντώσουν εκ νέου οι φήμες για αποχώρησή του μετά από 19 μήνες στον πάγκο.

"Συγγνώμη" από Φαν Χάαλ και φήμες για παραίτηση!

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους διοικούντες της Γιουνάιτεντ για τον Ολλανδό, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο "Old Trafford" για να αναλάβει τα ηνία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ