ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Sun: Επιστρέφει στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Manchester United's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, θα επιστρέψει στην Έβερτον εντός της εβδομάδας σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Δεν περνά καλά (πλέον) στο Μάντσεστερ κι αυτό είναι εμφανές. Σύμφωνα με τη "Sun", ο Γουέιν Ρούνει θα αφήσει τη Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Έβερτον, δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από το "Goodison Park" για να φορέσει τη φανέλα της πρώτης.

Το βρετανικό έντυπο αναφέρει ότι ο 31χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός είχε προτάσεις από τις ΗΠΑ (MLS) και την Κίνα, αλλά τις απέρριψε γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το deal είναι κλεισμένο και η επιστροφή του Ρούνεϊ στην Έβερτον θα ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των "toffees" και το 2002 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, από την οποία μετακινήθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2004 έναντι 30.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιό του Ρούνεϊ θα είναι την Έβερτον θα είναι διετούς διάρκειας και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 13.000.000 ευρώ.

Η Έβερτον ήδη έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει αποκτήσει τους Μάικλ Κιν (28.500.000 ευρώ), Σάντρο (6.000.000 ευρώ), Ντάβι Κλάασεν (27.000.000 ευρώ) και Τζόρνταν Πίκφορντ (28.500.000 ευρώ). Συνολικά, δηλαδή, 90.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ