ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Stop" στον νοκ-άουτ πανηγυρισμό από Ρούνεϊ

"Stop" στον νοκ-άουτ πανηγυρισμό από Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ προσέφερε έναν από τους πιο συλλεκτικούς πανηγυρισμούς στην ιστορία της Premier League στο ματς με την Τότεναμ όμως δεν θα τον επαναλάβει. Διαβάστε το λόγο.

Μετά τον πυγμαχικό αγώνα που είχε δώσει στην κουζίνα του σπιτιού του με τον αμυντικό της Στόουκ, Φιλ Μπάρντσλεϊ, ο Γουέν Ρούνεϊ φρόντισε να τον κάνει παγκοσμίως γνωστό όταν πανηγύρισε πρόσφατα το γκολ του με την Τότεναμ κάνοντας ότι πέφτει νοκ-άουτ από χτύπημα αντιπάλου.

Οι περισσότεροι εκείνη τη στιγμή έκαναν λόγο για τον καλύτερο πανηγυρισμό της φετινής χρονιάς στην Premier League και ο ίδιος φάνηκε να τον απολαμβάνει όμως δεν πρόκειται να τον δούμε να το επιχειρεί ξανά προς τέρη των φιλάθλων.

"Stop" στον νοκ-άουτ πανηγυρισμό από Ρούνεϊ

Την αιτία την αποκάλυψε μάλιστα μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: "Πάντα μου άρεσε το μποξ. Δυστυχώς, μερικές φορές, δεν μου έχει βγει σε καλό.

Είναι αστείο, η γυναίκα μου πήγε να πάρει το παιδί μου από το σχολείο και τον είδε να κάνει αυτό τον πανηγυρισμό μέσα στην τάξη.

"Stop" στον νοκ-άουτ πανηγυρισμό από Ρούνεϊ

Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να τον δείτε ξανά τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ