ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Παπασταθόπουλος

Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018.  (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για το προσεχές καλοκαίρι, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η σεζόν δεν έχει κυλήσει ιδανικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να κοντράρει τη συμπολίτισσα Σίτι στη μάχη του τίτλου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος μεγάλος στόχος να είναι η κατάκτηση του Champions League.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο κάνει ήδη σκέψεις ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερώσει τους διοικούντες την αγγλική ομάδα πως θα ήθελε την απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ερίκ Μπεγί στο κέντρο της άμυνας.

Πρώτος στόχος είναι ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ που πραγματοποιεί μία αξιόλογη σεζόν. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η " Mirror", ψηλά στη λίστα των "Κόκκινων Διαβόλων" βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας αμυντικός αρέσει στον "Special One", καθώς διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ο κόστος της μεταγραφής του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα δεν είναι απαγορευτικό, ενώ κι ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Την εφετινή σεζόν, ο 29χρονος "υπαρχηγός" της Εθνικής μετράει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ, ενώ πέρα απ' τη Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τσέλσι. Όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν το "πάνω χέρι" όσον αφορά στην περίπτωσή του.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ