ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στο Αιγάλεω θα παίζει η... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο Αιγάλεω θα παίζει η... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το Manchester United Greek Supporters Club με ανακοίνωση του καλεί όλα τα μέλη αλλά και όλους τους φίλους της Γιουνάιτεντ για να παρακολουθήσουν μαζί τα παιχνίδια των Reds από το νέο "σπίτι" του αναγνωρισμένου συνδέσμου στο Αιγάλεω, αρχή γενομένης το Σάββατο (15/9) με αντίπαλο την Γουίγκαν.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση, το Manchester United Greek Supporters Club, εξασφάλισε έναν χώρο στο κατάστημα Arena Sports Cafe, αποκλειστικά ντυμένο στα χρώματα της Γιουνάιτεντ όπου σε κάθε ματς των παικτών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο Αιγάλεω θα χτυπάει η "καρδιά" των Ελλήνων φιλάθλων της μεγαλύτερης ομάδας του Νησιού.

Εναρκτήριο λάκτισμα, σήμερα (15/9) στις 17:00, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Γουίγκαν στο... Αιγάλεω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
MANCHESTER UNITED GREEK SUPPORTERS CLUB


Η ώρα για το πρώτο μας μεγάλο ραντεβού έφτασε. Το MANCHESTER UNITED GREEK SUPPORTERS CLUB έχει πλέον ως βάση του το «Arena Sports Cafe» στο Αιγάλεω και περιμένει τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της ομάδας μας με τη Γουίγκαν το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.
Ενας μεγάλος, ολοκαίνουργιος και... κατακόκκινος χώρος, με δεκάδες τηλεοπτικές οθόνες να σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι στο γήπεδο, περιμένει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αθήνα αλλά και από όλη την Ελλάδα. Από αυτό το Σάββατο και για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο, θα το μετατρέψουμε σε ένα μικρό Old Trafford!

Ελάτε να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη, ελάτε να γνωριστούμε και να γίνετε μέλη της πιο δυναμικής και υγιούς κίνησης για την οργάνωση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες!
Ραντεβού λοιπόν στο Arena Sports Cafe, στην οδό Σμύρνης 15 στο Αιγάλεω, περίπου 150 μέτρα από το μετρό του Αιγάλεω, λίγα μέτρα από τη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Λεωφόρο Θηβών. Σας περιμένουμε!


GLORY GLORY MAN UNITED!
MANCHESTER UNITED GREEK SUPPORTERS CLUB

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ