ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 ο Ιμπραχίμοβιτς!

Στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 ο Ιμπραχίμοβιτς!
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

O τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, καθώς θα γίνει χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Φέγενοορντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Τις προηγούμενες ημέρες, τα βρετανικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων του MLS για τον Σουηδό επιθετικό, ενώ κι ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος προπονητής φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Η κατάσταση είναι απλή όσον αφορά στον Ζλάταν. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα ένα χρόνο με τον σύλλογο. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του. Πρόκειται να κάνουμε χρήση της οψιόν, το οποίο σημαίνει πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2018. Επομένως, σε δύο χρόνια που θα είναι πλέον ελεύθερος θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Για τους επόμενους 18 μήνες θα είναι χαρούμενος, προσηλωμένος και θα αγαπάει τη ζωή ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ. Την τελευταία μεγάλη πρόκληση της καριέρας του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Special One".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ