ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σκληρό πόκερ για Ντε Χέα

Σκληρό πόκερ για Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό, αλλά ο Λουί Φαν Χάαλ φαίνεται πως βάζει εμπόδια στη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Τη διάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζει η "Marca" με την ισπανική εφημερίδα ουσιαστικά να "καρφώνει" τον Λουί Φαν Χάαλ.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην υπόθεση είναι συγκεκριμένα. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Ντε Χέα και τα έχει βρει μαζί του από τον περασμένο Μάρτιο.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πουλάει αρκεί να βάλει στα ταμεία της περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα λήγει το επόμενο καλοκαίρι αυτό όμως δεν πτοεί καθόλου τον Φαν Χάαλ ο οποίος ναι μεν θέλει να πουλήσει τον Ντε Χέα, αλλά δεν σκοπεύει να το κάνει κοψοχρονιά.

Σε αυτό παίζει το ρόλο της και η περσινή συμπεριφορά της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση του Ντι Μαρία. Η διοίκηση της "Βασίλισσας" παρά το γεγονός ότι δεν υπολόγιζε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δεν τον παραχωρούσε μέχρι που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τα χρήματα που ζητούσε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άνθρωπος των "κόκκινων διαβόλων" που μίλησε για το θέμα ήταν ξεκάθαρος. "Εάν πληρώσουν αυτά που θέλουμε θα τον πάρουν" φέρεται να τόνισε.

Ο παράγοντας Σέρχιο Ράμος

Κάπου εδώ στην εξίσωση μπαίνει και το όνομα του Σέρχιο Ράμος. Όπως είναι γνωστό ο Ισπανός έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να τον παραχωρήσει και ο Λουί Φαν Χάαλ έχει ανοίξει την αγκαλιά του και τον περιμένει στο Μάντσεστερ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων προσανατολίζεται στην κατάθεση επίσημης πρότασης για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στην οποία α συμπεριλαμβάνεται ως αντάλλαγμα ο Ντε Χέα μαζί με οκταψήφιο νούμερο.

Αυτή τη στιγμή από τη μία ο Ντε Χέα θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της Μάντσεστερ στις 5 Ιουλίου, ενώ ο Σέρχιο Ράμος σε αυτή της Ρεάλ στις 10 του ίδιου μήνα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ