ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Ποιος είναι ο Μαρσιάλ;"

Ρούνεϊ: "Ποιος είναι ο Μαρσιάλ;"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να φέρει στο "Old Trafford" τον Αντονί Μαρσιάλ, όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν γνωρίζει το επικείμενο απόκτημα των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Αντονί Μαρσιάλ έχει παίξει λιγότερα από 50 ματς στη Ligue 1 για τη Μονακο και δεν εχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας (σε επίπεδο Ανδρών) παρόλα αυτά το τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει έχει κάνει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον βάλουν στην κορυφή της λίστας στο φινάλε των μεταγραφών.

Μάλιστα για να τον ντύσουν στα κόκκινα, οι πληροφορίες θέλουν τους "κόκκινους διαβόλους" να δίνουν έναν σκασμό λεφτά στους Μονεγάσκους, για μία συμφωνία που ίσως να κοστίσει συνολικά 80.000.000 ευρώ!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό πάντως γεγονός και από τα χρήματα που δίνει η Γιουνάιτεντ είναι πως ο αρχηγός της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο Μαρσιάλ...

Ρούνεϊ: "Ποιος είναι ο Μαρσιάλ;"

"Για να είμαι ειλικρινής, την Κυριακή στο αεροπλάνο ο Γουέιν Ρούνεϊ ήρθε να μου μιλήσει και με ρώτησε ποιος ήταν ο Μαρσιάλ, βλέποντας πως ο αγγλικός Τύπος είχε αρχίσει να γράφει το όνομά του", αποκάλυψε ο Μοργκάν Σνιντερλέν, και πρόσθεσε:

"Του είπα πως είναι σπουδαίος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, ο οποίος έκανε μερικά καλά ματς με τη Μονακό την περαμένη σεζόν. Του είπα πως είναι παίκτης με τεχνική και δύναμη. Μοιάζει λίγο με τον Τιερί Ανρί, αν και είναι ο Τύπος που κάνει αυτή τη σύγκριση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ