ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Έπρεπε να άφηνα τον Μάτα να εκτελέσει το πέναλτι"

12 August 2014 Friendly Football Match - Manchester United v Valencia 
Wayne Rooney & Juan Mata stand over the ball at a United free kick.

Photo: Steve Parkin
12 August 2014 Friendly Football Match - Manchester United v Valencia Wayne Rooney & Juan Mata stand over the ball at a United free kick. Photo: Steve Parkin STEVE PARKIN / OFFSIDE

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, μέσω twitter, είπε πως θα έπρεπε να αφήσει τον Χουάν Μάτα να εκτελέσει το πέναλτι με τη Λίβερπουλ και να κάνει χατ-τρικ, ενώ αποθέωσε φίλο της ομάδας στο Kop.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-1 και έχοντας τον Χουάν Μάτα σε ρόλο πρωταγωνιστή με δυο γκολ στο "Άνφιλντ".

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απέτυχε να νικήσει τον Σιμόν Μινιολέ από την άσπρη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις και σε μια στιγμή αυτοκριτικής ο Άγγλος στράικερ παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να αφήσει τον συμπαίκτη του να κάνει χατ-τρικ και να ολοκληρώσει μια μαγική εμφάνιση.

Παράλληλα, αποθέωσε έναν φίλο της Γιουνάιτεντ, ο οποίος έδωσε το παρών στο γήπεδο και βρέθηκε στο πέταλο των φανατικών της Λίβερπουλ.

"Πολύ χαρούμενος απόψε. Οι φίλαθλοι ήταν απίστευτοι. Εξαιρετικά γκολ από τον Χουάν Μάτα. Έπρεπε να τον αφήσω να εκτελέσει το πέναλτι. Και ο φίλος της Γιουνάιτεντ στο Kop. Εκπληκτικό", έγραψε στο twitter ο διεθνής επιθετικός.

Ιδού η φωτογραφία:

Ρούνεϊ: "Έπρεπε να άφηνα τον Μάτα να εκτελέσει το πέναλτι"

Το "τιτίβισμα" του Ρούνεϊ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ