ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ προσφέρει ο Μουρίνιο στον Κάρικ

Manchester United's manager Jose Mourinho, center, talks to the captain Michael Carrick, left, during a training session at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Monday, Aug. 7, 2017, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match with Real Madrid. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Manchester United's manager Jose Mourinho, center, talks to the captain Michael Carrick, left, during a training session at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Monday, Aug. 7, 2017, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match with Real Madrid. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Θέση στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Μάικλ Κάρικ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη (1-0) επί της Μπράιτον.

Τον περασμένο Ιούλιο έκλεισε τα 36 του χρόνια, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της καριέρας του. Ο λόγος για τον Μάικλ Κάρικ. Ο αρχηγός των ''κόκκινων διαβόλων'', ο οποίος έχει μόλις μία συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου εναντίον της Μπέρτον τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποκάλυψε πρόσφατα πως πάσχει από μία καρδιακή αρρυθμία, που τον κρατά μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

"Ο Μάικλ ως άνθρωπος είναι σημαντικότερος από τον Μάικλ ως παίκτη, έτσι του δώσαμε τον χρόνο να ξεκουραστεί, να αναρρώσει και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση", δήλωσε ο Μουρίνιο αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του Άγγλου μέσου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε και τις σκέψεις τόσο του ίδιου όσο και του συλλόγου για το μέλλον του Κάρικ.

"Για να πάρει την απόφαση πως θέλει να παίξει, πρέπει πρώτα να σταματήσει (σ.σ. να κάνει ένα διάλειμμα) . Γνωρίζει πως το τεχνικό μου επιτελείο έχει μία καρέκλα γι' αυτόν όποτε το θελήσει", συνέχισε.

"Η καρέκλα είναι εδώ στο γραφείο γι' αυτόν. Εγώ το επιθυμώ, όπως και η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες, οπότε ο Μάικλ βρίσκεται σε άνετη κατάσταση, αν σχεδιάζει το μέλλον του μαζί μας", κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μάικλ Κάρικ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γουέστ Χαμ, ενώ το 1999 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Στα ''σφυριά'' έμεινε μέχρι το 2004, όταν και πήρε μεταγραφή για το Βόρειο Λονδίνο και την Τότεναμ. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετακόμισε το 2006, ενώ μέχρι σήμερα στο ενεργητικό του έχει 460 συμμετοχές με 23 γκολ με την φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Photo Credits: AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ