ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρήξη χιαστού ο Ιμπραχίμοβιτς

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιβεβαιώθηκαν. Ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ίδιο χτύπημα και για τον Ρόχο.

Ο τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποδείχθηκε σοβαρός. Ο Σουηδός στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και ως εκ τούτου για τους επόμενους μήνες μένει εκτός. Χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της σεζόν μετά το χτύπημα στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τους Βέλγους, που έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League με τη νίκη στην παράταση (2-1), γύρισε το γόνατό του σε πάτημα και έγινε αλλαγή. Θα δώσει μάχη με το χρόνο να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά αποτελεί ερωτηματικό αν παραμείνει στους "κόκκινους διαβόλους", αφού δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ για εφέτος με 28 γκολ. Ρήξη χιαστού όμως υπέστη και ο Αργεντινός αμυντικός, Μάρκος Ρόχο. Και αυτός τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολντ Τράφορντ με την Άντερλεχτ, στο 23'. Πλήγμα και στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένο ότι Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ είναι ήδη στα... πιτς.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ