ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πώς θα είναι η νέα Γιουνάιτεντ;

Πώς θα είναι η νέα Γιουνάιτεντ;

Ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών αποκτώντας πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πώς θα παρατάσσεται όμως;

Την μπάνκα στο αέρα τίναξε αυτό το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπανώντας περίπου 200 εκ. ευρώ. Καμία άλλη ομάδα από αυτές της Premier League δεν έβαλε τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, όμως, η αλήθεια είναι ότι και καμία δεν το είχε τόσο μεγάλη ανάγκη.

Ο Λουίς φαν Χάαλ έκρινε πως έπρεπε να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και γι' αυτό απέκτησε τους Άντερ Ερέρα, Λουκ Σο, Μάρκος Ρόχο, Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάλεϊ Μπλιντ και Ρανταμέλ Φαλκάο. Παράλληλα, δεν ήταν και λίγοι οι παίκτες που άφησε να φύγουν, αν και θα προτιμούσε να έχουν δοθεί μερικοί ακόμα.

Η ερώτηση που υπάρχει από το βράδυ της Δευτέρας δεν είναι άλλη από το πώς θα παρατάσσεται πλέον η Γιουνάιτεντ. Μεσοεπιθετικά οι επιλογές είναι πολλές και ήδη έχουν αρχίσει διάφορα σενάρια. Το "Sky Sports" έκανε μία μαντεψιά σε περίπτωση που διατηρηθεί η τριάδα στην άμυνα και αφήνει έξω τον Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Ξαφνικά άρχισαν αρκετοί οπαδοί να βγάζουν τις δικές τους ενδεκάδες. Αξίζει να σταθεί κανείς στο ότι οι περισσότεροι συμφωνούσαν στο δίδυμο Γουέιν Ρούνεϊ - Ρανταμέλ Φαλκάο αφήνοντας εκτός τον Φαν Πέρσι. Χαρακτηριστικά τα επόμενα δύο παραδείγματα.

Τι κρατάμε από τις παραπάνω επιλογές; Την αλλαγή συστήματος. Το πιο πιθανό είναι ο Φαν Χάαλ να γυρίσει στην τετράδα άμυνας, αφού θα πρέπει να χωρέσει στο κέντρο και τους Ντι Μαρία, Μπλιντ και Ερέρα μαζί με τα αρκετά επιθετικά όπλα που διαθέτει. Ωστόσο, κι έτσι κάποιος θα μένει έξω. Η "Daily Mail" έβγαλε μία ενδεκάδα που φαίνεται και στο κάτωθι tweet ενός οπαδού.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζει κανείς τις ακριβείς προθέσεις του Φαν Χάαλ. Κρατήστε στο μυαλό σας όμως το εξής. Όταν έχεις τρεις επιθετικούς στο ρόστερ σου, δύσκολα τους ξεκινάς όλους γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να βρεις λύσεις από τον πάγκο αν "στραβώσει" ένα παιχνίδι. Η χρονιά είναι μεγάλη, άλλωστε, έστω και χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, επομένως, όλοι θα χωρέσουν. Εσείς ποιους θα βάζατε;

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ