ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ψάχνεται για Γουίλιαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Chelsea's Willian celebrates after scoring his sides second goal during their Champions League, group C, soccer match between Qarabag FK and Chelsea at the Baku Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Chelsea's Willian celebrates after scoring his sides second goal during their Champions League, group C, soccer match between Qarabag FK and Chelsea at the Baku Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Την περίπτωση του Γουίλιαν κοιτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η ''Daily Mail''. Αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό η Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία της για το πλάνο, το οποίο θα ακολουθήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους ''κόκκινους διαβόλους'' να βρίσκονται 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο Γουίλιαν, όπως αποκαλύπτει η ''Daily Mail''. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι είναι δυσαρεστημένος από τις λίγες ευκαιρίες που βρίσκει στη βασική ενδεκάδα και σκέφτεται την αποχώρηση του από το ''Stamford Bridge''.

Από την πλευρά της, η Τσέλσι δεν επιθυμεί την πώληση του Γουίλιαν, εκτός αν έρθει μια πολύ μεγάλη πρόταση, με τον Αντόνιο Κόντε να θέλει να διατηρήσει το ρόστερ του ως έχει μέχρι το καλοκαίρι.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να πουλήσει τον Χένρικ Μχιταριάν και να κάνει κίνηση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικά, με τον Γουίλιαν να είναι ένας εκ των υποψηφίων. Οι άλλοι δύο είναι ο Τόμας Λεμάρ της Μονακό και ο Λεόν Μπέιλι της Λεβερκούζεν.

Ο Γουίλιαν έχει μπροστά του την πρόκληση του Μουντιάλ της Ρωσίας και αν μη τι άλλο ο λίγος χρόνος συμμετοχής τον προβληματίζει. Μένει να φανεί, αν αυτό θα σημάνει την αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Αγγλίας τον Ιανουάριο.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ