ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόταση για Ρονάλντο ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ

Πρόταση για Ρονάλντο ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές της για να κάνει την "μεταγραφή του καλοκαιριού", φέρνοντας (ξανά) στο Όλντ Τράφορντ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να κλείσουν τελικά το deal με τη Ρεάλ, μ' ένα ποσό κοντά στα 76.000.000 ευρώ συν έναν παίκτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιθυμεί να πραγματοποιήσει φέτος την μεταγραφή του καλοκαιριού. Οι "μπέμπηδες", επιθυμούν να φέρουν πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ίσως τελικά τα καταφέρουν, σύμφωνα με τα όσα λένε.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για πρόταση που ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο, ύψους 76.000.000 ευρώ συν έναν παίκτη.

Ο Ρονάλντο, από τη μεριά του θα ήθελε να γυρίσει στην ομάδα και τους οπαδούς που τον λατρεύουν. Ήδη έχει απορρίψει κάποιες προτάσεις ανανέωσης από τη Ρεάλ και η Μαδριλένοι με τη σειρά τους, βλέπουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν το αστέρι τους.

Αλλά και η "βασίλισσα" έχει βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Γκάρεθ Μπέιλ. Στη Μάντσεστερ, τα ξέρουν όλα αυτά, γι' αυτό και ενόψει καλοκαιριού, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν τον Πορτογάλο.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει σε δυο χρόνια, αλλά ο παίκτης πρόσφατα, έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του στη Μαδρίτη, αναζωπυρώνοντας της φήμες περί αποχώρησης.

Ακόμα και ο χορηγός της Μάντσεστερ, η Νike, θα βοηθήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι "μπέμπηδες" τέλος, είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές κοντά στα 300.000 ευρώ.

Σίγουρα, ένας παίκτης σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα ήταν ένα πολύ σημαντικό κλειδί, στην ομάδα που ονειρεύεται ο Ντέιβιντ Μόγιες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ