ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόταση-μαμούθ για Αντσελότι

Πρόταση-μαμούθ για Αντσελότι

Πρόταση-σοκ προκειμένου να φέρει στο Μάντσεστερ τον Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμη να καταθέσει η Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 στη Ρεάλ και βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του, όμως το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι έτοιμη για τη δική της κίνηση...

'Οπως υποστηρίζει μάλιστα η καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", οι άνθρωποι των "κόκκινων διαβόλων" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Ιταλό τεχνικό το ποσό των 300.000 ευρώ την εβδομάδα για να τον πείσουν να αφήσει τους "μερένγκες", κάτι που σημαίνει πως για κάθε χρόνο συμβολαίου προσφέρουν το ιλιγγιώδες ποσό των 16.000.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο πάντως σενάριο φαντάζει στην παρούσα φάση αδύνατο να υλοποιηθεί, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αντσελότι είναι ακλόνητος στον πάγκο της Ρεάλ και άπαντες στο στρατόπεδο της "βασίλισσας" (παίκτες, διοίκηση, οπαδοί) πίνουν... νερό στο όνομά του.

Την ίδια ώρα το δημοσίευμα αυτό έρχεται αντίθετο με όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, ότι δηλαδή έχουν εμπιστοσύνη στον Λουίς Φαν Χάαλ για να χτίσει τη νέα ισχυρή Γουνάιτεντ στην μετά-Φέργκιουσον εποχή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ