ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόταση-μαμούθ 190.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ!

FC Barcelona's Neymar, from Brazil, reacts during a Spanish La Liga soccer match against Granada at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 23, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar, from Brazil, reacts during a Spanish La Liga soccer match against Granada at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 23, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με την "Globo, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 190.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ώστε να απαντήσει στην απώλεια του Πέδρο.

Η "Globo" είχε αποκαλύψει τη μετεγγραφή του Φιρμίνο στη Λίβερπουλ και είθισται να είναι αξιόπιστη στο ρεπορτάζ της. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να πειστεί κάποιος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση... 190.000.000 ευρώ (!) για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Εντούτοις, αυτό υποστηρίζει και μένει να αποδειχτεί αν όντως βρήκε λαβράκι και πέσει "μέσα" ή είναι απλά ένα πυροτέχνημα.

Μάλιστα, το θέμα αυτό έρχεται σε συνέχεια αυτού που ανέφερε ο Guardian περί ταξιδιού του Εντ Γουντογουάρντ στη Βαρκελώνη, προκειμένου να έχει επαφή με ανθρώπους των Καταλανών. Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι τόσο αρνητικός στην προοπτική της Γιουνάιτεντ και αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτύσσεται η σχετική φημολογία. Πάντως, η "Globo" μιλάει για επίσημη πρόταση για τον 23χρονο, όχι για... σκέψεις.

Αν προχωρούσε ένα τέτοιο deal, θα καταρριπτόταν για πλάκα η μετεγγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Τότεναμ, που ήταν κοντά στα 100.000.000 ευρώ. Η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ρελάνς στην απώλεια του Πέδρο που πήγε στην Τσέλσι και πηγαίνει για το κόλπο γκρόσο. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ