ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Πόρτα" σε Ιμπραχίμοβιτς από Φαν Χάαλ!

"Πόρτα" σε Ιμπραχίμοβιτς από Φαν Χάαλ!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί διακαή πόθο για τις περισσότερες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, δεν ενδιαφέρει ωστόσο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει το λόγο!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε δημόσια πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κάνει μία απίστευτη σεζόν φέτος με τα χρώματα της Παρί, παρόλα αυτά υποστήριξε με συνέντευξή του στον σουηδικό τηλεοπτικό σταθμό "Viasat" πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι παρότι ο 34χρονος άσος μένει ελεύθερος από τους Παριζιάνους.

Η αιτία σύμφωνα με τον Ολλανδό κρύβεται στον αριθμό "34", με τον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" να υπενθυμίζει τον αριθμό των παικτών που είχαν περάσει τα 30 χρόνια και οι οποίοι αποχώρησαν από το καλοκαίρι του 2014 και μετά που βρίσκεται αυτός στο "Old Trafford".

"Θα πρέπει να βελτιώσουμε το ρόστερ μας επειδή όταν ανέλαβα είχαμε 6 με 7 παίκτες που ήταν πάνω από τα 33 χρόνια. Ουδείς το ξέρει αυτό επειδή τώρα έχουν φύγει.

Τώρα όμως έχουμε μία αρκετά νεότερη ομάδα και χρειαζόμαστε να γίνει ακόμα πιο νέα επειδή έχουμε ανάγκη από γρήγορους και δημιουργικούς παίκτες στην επίθεση", τόνισε ο Λουίς Φαν Χάαλ, για να προσθέσει:

'Μου αρέσουν οι παίκτες μας από τα τμήματα υποδομής διότι γνωρίζουν ήδη την κουλτούρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αυτό είναι μέρος της φιλοσοφίας και άλλων ομάδων όπως ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου".

"Πόρτα" σε Ιμπραχίμοβιτς από Φαν Χάαλ!

Σε ερώτηση δε αναφορικά με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έφτασε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τετάρτη τα 35 γκολ τη φετινή σεζόν, ο Ολλανδός εξήγησε το σκεπτικό βάσει του οποίου ο Σουηδός δεν έχει θέση στη Γιουνάιτεντ.

"Είναι τρομερά αυτά που κάνει. Είδα το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και απογοητεύτηκα επειδή θα έπρεπε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ζλάταν και αυτό είναι φανταστικό.

Όταν ένας προπονητής όπως εγώ που στηρίζει την ομάδα (πάνω από τα άτομα) το λέει αυτό, είναι κοπλιμέντο για τον ίδιο. Παρότι όμως δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, είναι ήδη 34 ετών και έχω ήδη μιλήσει για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που άφησα να φύγουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ