ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Ιμπραχίμοβιτς

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic shouts during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson)
Ιμπραχίμοβιτς AP

Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το επεισόδιο που είχε με τον Τάιρον Μινγκς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ.

Δεν γλίτωσε την τιμωρία ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το επεισόδιο που είχε με τον Τάιρον Μινγκς στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ. Ο αμυντικός της Μπόρνμουθ πάτησε, ηθελημένα, στο κεφάλι τον σταρ των "Κόκκινων Διαβόλων", ο οποίος λίγο αργότερα του έριξε εσκεμμένα αγκωνία, κατά τη διάρκεια εναέριας μονομαχίας.

Μάλιστα, η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών είχε αρχίσει λίγο νωρίτερα, με τον Ζλάταν να ρίχνει με λαβή WWE τον Μινγκς στο έδαφος. Η FA τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές τον Σουηδό φορ της Γιουνάιτεντ, για τη συμπεριφορά στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι της ομάδας του.

Έτσι, θα χάσει το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την Τσέλσι για το FA Cup, αλλά και τα παιχνίδια με Γουέστ Μπρομ και Μίντλεσμπρο, για την Premier League.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ