ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Θέλω να δουλέψω με τον Μουρίνιο"

Πογκμπά: "Θέλω να δουλέψω με τον Μουρίνιο"

Ο Πολ Πογκμπά, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι δεν μπορεί να περιμένει ώστε να ξεκινήσει τη δουλειά με τον Ζοζέ Μουρίνιο (videos)

Με δύο εντυπωσιακά videos στο twitter της, όπου ο Πολ Πογκμπά δηλώνει "I 'm back", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του Γάλλου μέσου στο "Ολντ Τράφορντ".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ (εκ νέου), ο Γάλλος υποστήριξε ότι "αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για να καταφέρω ότι περιμένω από το ποδόσφαιρο", ευχαρίστησε τη Γιουβέντους και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στη Γιουνάιτεντ. Αυτή η ομάδα πάντα κατείχε μια ειδική θέση στην καρδιά μου και είμαι αληθινά ενθουσιασμένος με την προοπτική να δουλέψω με τον Μουρίνιο. Απόλαυσα το πέρασμά μου από τη Γιουβέντους, έχω φανταστικές αναμνήσεις από ένα μεγάλο κλαμπ με παίκτες που είναι φίλοι μου. Νομίζω ότι είναι η ώρα να επιστρέψω στο "Ολντ Τράφορντ". Αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για να καταφέρω ότι περιμένω από το ποδόσφαιρο".



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ