ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά σε Λουκακού: "Θα σε δω αύριο στην προπόνηση"

Πογκμπά σε Λουκακού: "Θα σε δω αύριο στην προπόνηση"

Ο Πολ Πογκμπά, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρομελού Λουκακού, ανέβασε ένα video στο Instagram με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Βέλγο επιθετικό, οι οποίοι δίνουν ραντεβού στην αυριανή προπόνηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Ρομελού Λουκακού και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Βέλγος επιθετικός να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Λίγα λεπτά μετά την "επισφράγιση" του deal, ο Πολ Πογκμπά ανέβασε ένα video στο Instagram με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Λουκακού. Αρχικά, το πλάνο δείχνει τον Πογκμπά να απολαμβάνει τη θέα στις διακοπές του, όμως λίγο αργότερα εμφανίζεται ο Λουκακού, ο οποίος τον ενημερώνει πως θα τα πουν αύριο στην προπόνηση. Το video ολοκληρώνεται με χειραψία των δύο παικτών και τον Γάλλο μέσο να χορεύει σε... πανηγυρικούς ρυθμούς.

"Θα σε δω αύριο στην προπόνηση Λουκακού", αναφέρει η λεζάντα του video. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν μαζί διακοπές, αφού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ