ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πλησιάζει στη Γιουβέντους ο Νταρμιάν

Burnley's Chris Wood, left, and Manchester United's Matteo Darmian chase after the ball during their English League Cup soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Burnley's Chris Wood, left, and Manchester United's Matteo Darmian chase after the ball during their English League Cup soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιταλού μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ματέο Νταρμιάν, βρίσκεται η Γιουβέντους. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal.

Η σεζόν για τη Γιουβέντους να βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς η ''μάχη'' με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα έχει ''ανάψει'', ενώ πλησιάζει και η ρεβάνς του 2-2 με την Τότεναμ στο Λονδίνο για τους ''16'' τουChampions League

Παρ' όλα αυτά, προχωρά και το πλάνο για τη νέα χρονιά, με την πρώτη μεταγραφή να μην απέχει πολύ από την ολοκλήρωση της. Σύμφωνα με την ''Corriere dello Sport'',οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν.

Ο 28χρονος αμυντικός απασχολεί αρκετό καιρό τους Ιταλούς, με το ενδιαφέρον να υφίσταται από το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στην οριστική συμφωνία, χωρίς επιτυχή κατάληξη.

Ο δεξιός μπακ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζοζέ Μουρίνιο στο"Old Trafford",καθώς έχει μόλις 12 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο. Αν μη τι άλλο, μικρός αριθμός για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην ηλικία της ποδοσφαιρικής του ωριμότητας.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της αμυντικής γραμμής, με τον Ιταλό να αποτελεί χρήσιμο ''εργαλείο'' για κάθε προπονητή. Πόσο μάλλον για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που αρέσκεται να δίνει στα μπακ του όλη την πλευρά.

Ο Νταρμιάν αποκτήθηκε από την Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2015, έναντι 18.000.000 ευρώ από την Τορίνο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Πάντοβα, Μίλαν και Παλέρμο. Φαίνεται πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα τον βρει και πάλι στην πόλη του Τορίνο, με τα χρώματα της ''Γηραιάς Κυρίας'' αυτή τη φορά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ