ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πιο ακριβός από τον Μπουφόν ο Ντε Χέα

Πιο ακριβός από τον Μπουφόν ο Ντε Χέα
Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα και σκοπεύει να καταρρίψει το ρεκόρ μεταγραφής γκολκίπερ με την πώληση του.

Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν την Πέμπτη (2/7) ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ωστόσο, η είδηση διαψεύστηκε από τους "κόκκινους διαβόλους" και επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχει καμία μείωση στις απαιτήσεις τους για τον 24χρονο τερματοφύλακα. Όπως τόνιζαν, δεν έχουν καν δεχτεί επίσημη πρόταση, παρά μόνο, ανεπίσημες κρούσεις.

Ο Ισπανός γκολκίπερ αποτιμάται στις 35 εκατομμύρια λίρες και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προσέφερε 25 εκατομμύρια λίρες, ποσό που απέρριψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "μερένχες" ποντάρουν στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ντε Χέα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016 και έχει, ήδη, αρνηθεί μία πρόταση για την ανανέωση του. Οπότε, ελλοχεύει ο κίνδυνος το επόμενο καλοκαίρι να χαθεί ελεύθερος, χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος.

Πάντως, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της Daily Mirror, οι Άγγλοι έχουν αποφασίσει να μην παραχωρήσουν τον Ντε Χέα με μικρότερο ποσό, αφού, εκτιμούν ότι αξίζει περισσότερα από τα 32,6 εκατομμύρια λίρες που κόστισε η μεταγραφή του Τζίτζι Μπουφόν από την Πάρμα στη Γιουβέντους, ποσό-ρεκόρ για τη συγκεκριμένη θέση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ