ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Περνάει ιατρικά στη Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Chelsea's Nemanja Matic, right, takes the ball away from Manchester United's Paul Pogba during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Nemanja Matic, right, takes the ball away from Manchester United's Paul Pogba during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο "Guardian" αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Νέμανια Μάτιτς έναντι 45.000.000 ευρώ. Περνάει ιατρικά μέσα στην εβδομάδα ο Σέρβος μέσος.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νέμανια Μάτιτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Guardian", οι διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Τσέλσι για την απόκτηση του Σέρβου μέσου έναντι 45.000.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Μάτιτς θα περάσει μέσα στην εβδομάδα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει 8.500.000 ευρώ ετησίως.

Ο 28χρονος χαφ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Στη Γιουνάιτεντ θα ξανασμίξει με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνεργάστηκε για 1,5 χρόνο στους Λονδρέζους.

Τη φετινή σεζόν ο Μάτιτς σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της Premier League απ' την Τσέλσι.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ