ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Περνά ιατρικά από την Παρί Σεν-Ζερμέν ο Ντι Μαρία"

"Περνά ιατρικά από την Παρί Σεν-Ζερμέν ο Ντι Μαρία"

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, o Άνχελ Ντι Μαρία περνά την Κυριακή ιατρικές εξετάσεις από την Παρί Σεν-Ζερμέν στην Ντόχα του Κατάρ. Στα 62.500.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν-Ζερμέν - να μην επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν, αλλά οι ειδήσεις του Press Association αρχικά και του Radio Monte Carlo εν συνεχεία επιταχύνουν την έξοδο του Άνχελ Ντι Μαρία από την πρώτη και την ένταξή του στη δεύτερη. Στα 62.500.000 το κόστος της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο διεθνής Αργεντινός ταξίδεψε από το Σάο Πάουλο στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα. Εκεί έκανε τις τελικές επαφές με τους διοικούντες την Παρί Σεν-Ζερμέν, εκεί περνά την Κυριακή τις ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί, ακόμη κι εντός της ημέρας, αν και το πιθανότερο είναι τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 62.500.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται από εμπλεκόμενα μέρη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ