ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Παράπονα Μουρίνιο για τη διαιτησία: "Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε"

Παράπονα Μουρίνιο για τη διαιτησία: "Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για τρίτη σερί φορά μέσα σε 8 ημέρες και ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε ξανά με τη διαιτησία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την τρίτη σερί ήττα (και δεύτερη σερί στην Premier League) μέσα σε 8 ημέρες, αυτή τη φορά από την Γουότφορντ. Εκτός από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του όμως, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε παράπονα από τη διαιτησία, την οποία σχολίασε μετά από το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι "κόκκινοι διάβολοι" διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον Μαρσιάλ στη φάση του γκολ του Ετιέν Καπού, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό.

Ο Πορτογλαλος υποστήριξε: "Πάντα με ανησυχεί όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό είναι προφανές. Στο πρώτο ημίχρονο για περίπου 25 με 30 λεπτά δεν παίξαμε καλά και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε.

Μπορούμε να δουλέψουμε και να βλετιωθούμε, το λάθος του διαιτητή και του επόπτη γραμμών δεν είναι στον έλεγχό μου. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το βελτιώσω. Η ατομική και συλλογική απόδοσή μας είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ