ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πανέτοιμος για Κίνα ο Μουρίνιο!

Πανέτοιμος για Κίνα ο Μουρίνιο!

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ενθουσιασμένοι για το ταξίδι στην Κίνα όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους και πρώτος απ'όλους ο Μουρίνιο. Δείτε το video που ανέβασε στο Instagram αλλά και την φωτό που τον "κάρφωσε" για τον... Πογκμπά!

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε το απόγευμα της Τρίτης για την Κίνα όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της και θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων (πρώτος αντίπαλος η Ντόρτμουντ την Παρασκευή) και ο ενθουσιασμός ξεχειλίζει στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων Αγγλίας.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο λίγο πριν αναχωρήσει από την Αγγλία ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο τους... ξεπέρασε όλους!

Και αυτό γιατί προτίμησε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video στο οποίο φαίνεται να αφήνει το γραφείο του και να σηκώνει βαλίτσες για το ταξίδι στην Ασία, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: "Kίνα!!!! Εδώ είμαστε!!!!"

"Έτοιμοι για Κίνα", έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η σύζυγος του Μουρίνιο, Ματίλντε, ανεβάζοντας φωτογραφία του "special one", όμως το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι έκαναν μεγέθυνση σε ένα πινακάκι τακτικής στο γραφείο του Πορτογάλου και ανακάλυψαν ότι μεταξύ των παικτών της Γιουνάιτεντ που είναι γραμμένοι πάνω σε αυτό υπάρχει και αυτό του... Πολ Πογκμπά!

Ευσεβής πόθος ή μήπως ξέρει κάτι παραπάνω ο Μουρίνιο, θα αναρωτηθούν αρκετοί...

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν παίκτες της ManUtd πριν την αναχώρηση για Κίνα:

Ready for take-off #MUFC

A photo posted by Memphis (@memphisdepay) on

Heading to China for #MUTOUR

A photo posted by Henrikh Mkhitaryan (@micki_taryan) on

Off to China

A photo posted by Ander Herrera (@anderherrera) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ