ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Όταν ο Φαν Χάαλ συνάντησε τον Σερ Άλεξ

Όταν ο Φαν Χάαλ συνάντησε τον Σερ Άλεξ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ συνάντησε για πρώτη φορά τον Άλεξ Φέργκιουσον από τότε που ανέλαβε τη ManUtd, σε μία εκδήλωση όπου ο Ολλανδός έχρισε τον Ράιαν Γκιγκς υποψήφιο διάδοχό του στον πάγκο!

Μία σπουδαία βραδιά ήταν αυτή της Πέμπτης για την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς στο ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο που έλαβε χώρα στο "Ολντ Τράφορντ" δήλωσαν "παρών" ουκ ολίγες διακεκριμένες φιγούρες του αγγλικού συλλόγου.

Οι Άλεξ Φέργκιουσον, Ντένις Λο και Μπράιαν Ρόμπσον εκπροσώπησαν το ένδοξο παρελθόν των "κόκκινων διαβόλων", με τον Λουίς Φαν Χάαλ να συναντιέται με τον Φέργκιουσον για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου και να πλέκει μάλιστα το εγκώμιο του άμεσου συνεργάτη του, Ράιαν Γκιγκς

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος Ολλανδός χαρακτήρισε -μέσω ομιλίας του- τέλειο παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές του τον Ουαλό ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικός στο κομμάτι της επικοινωνίας.

"Ήταν ένας εξαιρετικός λόγος και οι οπαδοί συγκινήθηκαν από τα λόγια του. Μίλησε θετικά για τον Γκιγκς για τον οποίο είπε ότι μαθαίνει συνέχεια και ότι έχει όλες τις ικανότητες για να γίνει ο επόμενος τεχνικός του συλλόγου", ανέφερε στη "Daily Mail" άνθρωπος που παρέστησε στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Γιουνάιτεντ είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της περασμένης σεζόν μετά την απόλυση Μόγιες, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ενδιαφερόταν έντονα να γίνει και πρώτος προπονητής πριν τελικά η σκυτάλη παραδοθεί στον Φαν Χάαλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ