ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Όταν ο Γκιγκς κόλλησε στον τοίχο τον Ρονάλντο

Όταν ο Γκιγκς κόλλησε στον τοίχο τον Ρονάλντο

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκιγκς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ωραιότερες ιστορίες στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν στα αποδυτήρια και συνήθως οι πρωταγωνιστές ή οι αυτόπτες μάρτυρες τις αποκαλύπτουν μετά από χρόνια... Μία τέτοια αποκάλυψε ο παλαίμαχος Νορβηγός ποδοσφαιριστής, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από το Ολντ Τράφορντ!

Σύμφωνα με τη διήγηση του βετεράνου επιθετικού, την οποία μετέφερε ο συμπατριώτης του, Γιαν Άεγκε Φξιόρτοφτ, πρωταγωνιστές ήταν ο Ράιαν Γκιγκς και ο Κριστιάνο Ρονάλντι.

Τότε, ο Ουαλός ήταν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην υφήλιο και μία τοτεμική μορφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, ο Πορτογάλος θεωρούταν ένα μεγάλο ταλέντο, με πολλές προοπτικές, αλλά στην αρχή της καριέρας του.

Ένα πρωινό, ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στο πρωινό της Γιουνάιτεντ με μία κόκα κόλα ανά χείρας και σε συνδυασμό με τη γενικότερη συμπεριφορά του, προκάλεσε την οργή του Γκιγκς. Ο Ουαλός επιτέθηκε στον Πορτογάλο και τον κόλλησε στον τοίχο, λέγοντας του "μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό".

Ο έκπληκτος Ρονάλντο δεν αντέδρασε και δεν επανέλαβε ποτέ την πράξη του, ενώ κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο αυτή η ιστορία τον επηρέασε στην εξέλιξη του...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ