ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Όταν αναπαυθώ, θα πάω να τα πιω με τον Τζορτζ Μπεστ"

"Όταν αναπαυθώ, θα πάω να τα πιω με τον Τζορτζ Μπεστ"

Ο Τζορτζ Μπεστ έφυγε νικημένος από το ποτό πριν δέκα χρόνια. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον το δικό του σύνθημα μέσα από την παραλλαγή των στίχων του "Spirit In The Sky". Ακούστε το (VIDEO).

Τα έζησε όλα σε υπερθετικό βαθμό. Βίωσε την δόξα, την φήμη, τα πλούτη, την ζωή που ο καθένας ονειρεύεται. Το πάθος του για το ποτό ήταν αυτό που τον καταδίκασε. Μπορούσε να ντριμπλάρει κάθε αντίπαλο, όχι όμως και τον αλκοολισμό. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του μέχρι την ημέρα που έφυγε το 2005 στο νοσοκομείο του Κρόμγουελ.

Ο Τζορτζ Μπεστ αποτελεί έναν από τους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόλυτο είδωλο για πολλούς μέχρι και σήμερα. Δεν μπορούσε αυτός ο παίκτης να μην έχει το δικό του σύνθημα, έστω και αν δεν βρίσκεται εν ζωή να το ακούσει.

Το σίγουρο είναι ότι θα δονεί το "Ολντ Τράφορντ" και θα "ζωντανεύει" κάθε φορά μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου.

Οι στίχοι του τραγουδιού " Spirit In The Sky" δημιούργησαν ένα υπέροχο σύνθημα για έναν βιρτούζο του ποδοσφαίρου, έναν παίκτη απ' αυτούς που ήθελες να έχεις χίλια μάτια να τον βλέπεις να μεγαλουργεί στο χορτάρι και να σαγηνεύει έξω απ' αυτό.

"Going on up to the spirit in the sky,

It’s where I’m gonna go when I die,

When I die and they lay me to rest,

I’m gonna go on the piss with Georgie Best".

Μετάφραση...

"Υψώνομαι προς τον ουρανό

Εκεί θα πάω όταν πεθάνω

Οταν αναπαυθώ

Θα πάω να τα πιω με τον Τζόρτζι Μπέστ"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ