ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ολοκληρώνεται του Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ

Ολοκληρώνεται του Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λος Άντζελες και όλα δείχνουν ότι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την μετακίνηση του από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πολ Πογκμπά επιστρέφει στο "Old Trafford" με τη νέα αγωνιστική περίοδο, αυτή τη φορά για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γάλλος σταρ της Γιουβέντους πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λος Άντζελες και όλα δείχνουν ότι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την μετακίνηση του από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ, έχει επέλθει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και είναι ζήτημα ωρών να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Η Γιουβέντους αναμένεται να βάλει 110 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της, ο Πογκμπά θα υπογράψει για 5 χρόνια έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και θα πάρει το Νο 6.

Επιπροσθέτως, κατά μια πληροφορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναλάβει την αποζημίωση και του Μίνο Ραϊόλα, που έχει το 30% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η υπόθεση μεταγραφής του Πογκμπά φτάνει στο τέλος της και η επιστροφή του Γάλλου κεντρικού μέσου στο "Old Trafford" έχει δρομολογηθεί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ