ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι "σπόντες" του Φαν Πέρσι για Φαν Χάαλ

Οι "σπόντες" του Φαν Πέρσι για Φαν Χάαλ
© AFP/GETTY IMAGES

Αιχμές κατά του Λουί Φαν Χάαλ άφησε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με το νέο σταρ της Φενέρμπαχτσε να υποστηρίζει πως δεν πήρε ευκαιρίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τραυματισμό του.

Μετά από 8 χρόνια στην Άρσεναλ και 3 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν συνεχίζει στην Premier League, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του από τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος φορ δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι της Φενέρ στην παρουσίασή του ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στους "Sunday Times" παραδέχτηκε πως αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά θα φορούσε ακόμαι τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Οι "σπόντες" του Φαν Πέρσι για Φαν Χάαλ
© AFP/GETTY IMAGES

"Είχα ζητησει να παίξω με τους αναπληρωματικούς, να πάρω λεπτά συμμετοχής, όμως ήμουν συνέχεια στον πάγκο. Η ατμόσφαιρα άλλαξε ανάμεσα σε μένα και τον Λουί Φαν Χάαλ και οι άνθρωποι του συλλόγου το είδαν αυτό αλλά ήμουν πάντα επαγγελματίας", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός διεθνής φορ, προσθέτοντας:

"Πίστευα ακόμα ότι θα μπορούσα να γύριζα από τις διακοπές και να έκανα νέο ξεκίνημα, όμως όταν γύρισα η μάχη δεν ήταν τίμια. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να ξανακερδίσω τη θέση μου στην ομάδα.

Οι "σπόντες" του Φαν Πέρσι για Φαν Χάαλ
© EPA

Δεν θύμωσα όμως και δεν λειτούργησα με το συναίσθημα. Αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Από την κάθε κατάσταση θα πρέπει να παίρνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και αυτό κάνω και εγώ επιλέγοντας το νέο σταθμό της καριέρας μου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ