ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι "μπηχτές" του Μουρίνιο στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απώλεσε δυο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ζοζέ Μουρίνιο στάθηκε ιδιαιτέρως στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ στο "Ολντ Τράφορντ".

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δημιούργησε ευκαιρίες στο ματς με την Γουέστ Μπρομ, όμως απώλεσε δυο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 στο "Ολντ Τράφορντ". Ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο, τα είχε με την αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του στο ματς. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, γι' αυτό και το καυτηρίασε ο Πορτογάλος προπονητής.

"Αν θέλεις να κατακτήσεις τίτλους, οφείλεις να είσαι συνεπής σε αυτό το επίπεδο και να συνδυάζεις καλές εμφανίσεις με αποτελεσματικότητα. Για 90 λεπτά οι Βαλένσια, Ρόχο, Μπαϊγί, Γιανγκ, Φελαϊνί και Κάρικ ήταν συνεπείς, όχι όμως και οι υπόλοιποι.

Πρέπει να... σκοτώνουμε τον αντίπαλο. Κάποιος που ίσως δεν γνωρίζει, αν δει τις επιδόσεις μας στο σκοράρισμα, θα νομίζει ότι είμαστε ομάδα που κυρίως αμύνεται και η οποία δεν έχει φιλοδοξίες, κοιτάζοντας μονάχα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Δείτε πόσα γκολ έχουν οι Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Μκιταριάν, Μαρσιάλ. Αν δεν ήταν οι Ιμπραχίμοβιτς και Μάτα που έχουν τα περισσότερα γκολ, θα είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το τελείωμα των φάσεων και όχι τόσο με την δημιουργία τους.

Να θυμίσουμε πως ο "Special One" εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του flash interview μετά τη "λευκή" ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Μπρομ, όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα. Ο δημοσιογράφος του "BBC" έκανε λόγο για αλληλοεξουδετέρωση των δύο ομάδων, την ώρα που οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν η μοναδική ομάδα που προσπαθούσε να σκοράρει και έπαιζε επίθεση στον αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ