ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τραγούδησαν το "πάρκαρε το λεωφορείο"

Manchester United coach Jose Mourinho is seen during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho is seen during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Το σύνθημα "πάρκαρε το λεωφορείο" που εφηύρε ο κόσμος της Μάντσεστερ Σίτι τραγούδησαν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ. (VIDEO)

Tην προηγούμενη Κυριακή (10/12), η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την "αιώνια" αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι φίλοι των "πολιτών" δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Ζοζέ Μουρίνιο για την τακτική του, φωνάζοντας δυνατά το σύνθημα "Park the bus, park the bus Man United" (" Πάρκαρε το λεωφορείο!").

Το ίδιο σύνθημα τραγούδησαν και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια μετά από τη νίκη τους επί της Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου (16/12).

Την Κυριακή (17/12), η Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε στο "Hawthorns" από την Γουέστ Μπρομ, την οποία και νίκησε με 2-1, παίρνοντας το τρίτο σερί "διπλό". Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, λίγο μετά το γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 77ο λεπτό, οι φίλοι της ομάδας του Μουρίνιο φώναξαν το ίδιο σύνθημα με αποδέκτη τον "Special One".

Το αν πρόκειται για τρολάρισμα, απάντηση στους φίλους της Σίτι ή απλά διαμαρτυρία για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τους το ξέρουν μόνο οι ίδιοι.

Kεντρική photo: AP/Armando Franca

Ιδού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ